Hessingen

Alla inlägg under oktober 2007

Av Isadora - 11 oktober 2007 14:02


Har fastnat lite i hemtentan och avvaktar nu tills en studiekompis kommit ikapp i uppgifterna så jag kan diskutera ihop med henne vad det är de vill ha redovisat.. Känner mig minst sagt clueless men det kanske släpper sen?

Har ju helgen också på mig fast vill inte sitta som förra gången enda in på natten, inge kul..


Ska snart iväg och träffa lillgrabben också, bra att ses så mycket som möjligt på kort tid så han känner igen mig så det går bra när jag ska ha honom själv sen.. Bäst att pälsa på sig ordentligt, det är kallt idag!



Av Isadora - 10 oktober 2007 22:50




Då var det snart dags för Halloween, förra året gick inte firande så vilt till men året dess för innan hu-je-da-mig! Men bor man i USA vid ett sådant tillfälle så ska det ju firas som sig bör, tror vi festade 5 dagar i rad..

Här i Sverige är det inget big deal, bara yttligare en ursäkt att få supa minst sagt.

Själv ska jag på födelsedagsfest med tema maskerad just pga Halloween fast en helg efter självaste Halloween äger rum, om man nu ska vara petig!




Sist jag hade my costume så gick mina nätstrumpbyxor sönder så nu måste jag inhandla nya, bara att fara till Buttericks för de lär ju gå åt som smör i skolsken! (Kolla in deras hemsida för er som inte har vägarna förbi!)


Folk kanske inte förstår hypen i USA, där ska man inte vara läskig utan grejen går ut på att ha så lite kläder som möjligt, det är den enda tidpunkten en vanlig tjej kan gå på gatan iklädd endast string och bh utan att bli kallad hooker typ..

 Så jag är med andra ord ganska så påklädd i mina mått, bara så ni vet! yeah!






Lyx
Av Isadora - 10 oktober 2007 15:48



En kille som är inne på samma spår som jag, thank God, lyssna själva;



 

Dra fram till 20:45 så förstår ni nog vad jag är inne på..

Av Isadora - 10 oktober 2007 13:06


Känns som om jag och min käraste har flängt runt i stans alla möbel- och inredningsbutiker, men våra tankar återkommer ändå till en soffa som vi sett på Mio. Stor, skön och precis den modell vi vill ha! Nu till kruxet som säker många med oss också upplevt, soffan vi siktat in oss på har även ett par goda vänner till oss också gjort. De har tom redan gjort slag i saken och köpt den! Jag försökte trösta min älskling med att den faktiskt är en byggbar soffa, vi behöver ju inte ta samma armstöd, kuddar, ben och färg på tyget som de andra..



 




Inspirationsbild från Mio



Av Isadora - 10 oktober 2007 11:31







Hemtenta idag och imorgon så kommer nog vara rätt absent känns det som.. Kanske får till något inlägg i de små pauserna man tar, we'll see! 











 






Bild: Lund.se






Av Isadora - 9 oktober 2007 21:46



När man lyssnar på denna lilla sångfågel så känner man hopp!



Länk



Av Isadora - 9 oktober 2007 18:17







 

Kan inte sluta tänka på den 16-åriga pojke som förlorade sitt liv i helgen, känns som massa olika tankar far runt i huvudet..

Tanken slår mig, tänk om jag själv som lärare får elever som är kapabla till något så hemska som detta, som bara inte får hända men som händer.. Vem bär ansvaret? Föräldrar, skola? Personligen tycker jag alla vuxna i barns närheten, kanske inte bär ansvaret men vi borde alla hjälpas åt att vägleda barnen på rätt stig i livet. Hur upptäcker man när ett barn är i farozonen och hur fångar man upp denna individ på bästa sätt?

Tyvärr så finns det de fall där föräldrar förnekar att just deras barn skulle vara kapabla till något överhuvudtaget och med detta förnekande gör man varken sitt barn eller sig själva en tjänst. Det värsta är väl att man inser detta när det väl är för sent.. Blundar man som förälder ibland?

Jag säger som jag alltid säger, det finns inga barn som föds onda, men olika saker formar barn redan i tidig ålder. Och det är upp till alla i barnets närhet hur detta barn kommer bli som vuxen. Visst finns det de barn som föds med en störning men då är det desto viktigare att dessa barn fångas upp tidigt och får den hjälp och stöd de behöver!

Sen finns det ju de som skaffar barn som varken har tid eller ork att ge de allt de behöver och då är det helt plötlsigt upp till samhället att fostra dessa rotlösa barn..







 




Skänker pojkens anhöriga en tanke i detta mörker..












 




Av Isadora - 9 oktober 2007 18:13




Storskjorta på!                   







Presentation


Hej och välkommen till Hessingen!

//Isadora

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Oktober 2007 >>>

Sök i bloggen

cocoo

Kategorier

Arkiv

RSS

Länkar

Besöksstatistik

Translate to your language!

Fråga mig

3 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards