Hessingen

Alla inlägg under oktober 2007

Av Isadora - 14 oktober 2007 15:06


Idag när jag vaknade kändes mitt liv helt upp och nervänt men det börjar som tur var ordna upp sig nu! Fått rätsida på mitt pluggande, har bara en uppgift kvar att göra men behöver som många gånger förr en studiekamrat att bolla mina tankar med..

Var en sväng till ett shoppingcentrum utanför stan, ni vet det där med fjärilen som logga? Åkte dit med min lilla mamma som är så snäll och körde mig, haffade lacktightsen!! Det gjorde min dag lite bättre iaf..


Mina tänder gör fortfarande väääldigt ont, undrar vad de har för planer, hoppa ut?  Känns som om jag varit i slagsmål och fått en rak höger, de är så ömma. Wonder why? Jag är livrädd för att jag ska drabbas av tandlossning, vill inte se ut som tandlös gammal tant, inte än iaf! Har ju inte ens hunnit fylla 25.. sakta i backarna.




Av Isadora - 13 oktober 2007 23:25



 I feel like a rockchick!



Av Isadora - 13 oktober 2007 13:42


Jag är nog världens svåraste människa att köpa saker till, brutalt ärlig får man ju höra ofta! haha. Började tidigt, i 12-årsåldern om jag inte missminner mig? Mamma och pappa kommer hem från en resa med kläder hon köpt som jag rynkar näsan åt, hon fick behålla det själv!




Igår hittade jag äntligen kappan i rätt grå nyans! Den satt jättefint och jag kände mig som en blandning av en businesswoman och en liten flicka som fått sin första fina kappa att ha till fest!






 

Så denna kappa står på första plats på min julelista tätt efter ett par rutiga duntofflor att ha hos min pojk när han flyttar, måste ju ha dubbelt upp av allt nu när man kommer bo på två ställen, snurrigt värre!



 


Av Isadora - 13 oktober 2007 13:36


Ni kanske minns Stinkbomben? Mina fina prinsesskor från Berry Details!


 De har mycket mer att erbjuda än de skorna som beklagligt inte föll mig i smaken..





Bilder: Berry Details






 


Varma sockorna med bollarna är ju bara för bedårande, om de inte är stickiga vill jag ha dem! Kanske är en bra julklapp?





 




Av Isadora - 13 oktober 2007 11:59


Det började redan igår, mina främre tänder är helt ömma, har ont så ont.. Tycker nästan lite synd om mig själv. Känns som om de varit ute hela natten på baluns! Nu har jag iaf tagit en värktablett så man kan fungera som folk, hoppas den fungerar?


Lite senare ska jag på tjejmiddag, min generation men även min käre mors generation ska med! Kommer nog bli trevligt, lite annorlunda än vad man är van vid! Samtalen kommer säkert ledas in på inredningsstilen "shabby chic" haha! Min vapendragare och barndomsvän Sophie kommer ju vara på plats så det känns tryggt!




 

Min lilla apa, än håller vid ihop!




Av Isadora - 12 oktober 2007 20:32




 


Idag kom mitt pris som jag fick välja ut själv, så nöjd!


Lagom "rockigt" för mig, finns i svart också men brunt känns lite mjukare plus att det inte liknar detta armband för mycket, variation förnöjer!!




 











 


Lyx
Av Isadora - 12 oktober 2007 20:19


Känns inte som jag skrivit så mycket nu när hemtentan hänger över mig som ett orosmoln, på måndag är det iaf inlämning och sen samma dag sparkar nya projekt igång! Inte en lugn stund med andra ord, men är det heltid så är det!

Idag började inte dagen på allra bästa vis, försov mig till första föreläsningen men tydligen har jag inte missat mycket. Lektionen efter lunch var den som var viktigast.


Efter skolan drog jag och lilla mamsen till Kungens och Skäris, hittade ett och annat som jag blev lagom nöjd med om man säger så! Ganska utplockat på många affärer men kanske bara för man letar efter specifika saker som man uppfattar det så?

Då jag fortfarande inte har en tv som går att titta på, har nämligen ingen fungerade boxer så tänkte jag faktiskt plugga lite och sen se film, det kan jag iaf!



Av Isadora - 12 oktober 2007 20:14


From nu så blir det nog bara outfits när det är något speciellt tillfälle, fest och liknande.. Kanske tom en fredag då man känner sig extra fin?

Det får tiden utvisa.. Känns som om det är mycket redan nu med skolan och allt, plus att det aldrig är kul att behöva känna sig pressad till något som denna kategorin blivit på sistone. Kanske förlorar läsare pga detta?

So what, känns inte som jag har alla Sveriges invånare som läsare nu heller.. Förhoppningsvis är det fler av er som klickar in på min sida ändå?





 



Lot's of lovin'!





 








 



Presentation


Hej och välkommen till Hessingen!

//Isadora

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Oktober 2007 >>>

Sök i bloggen

cocoo

Kategorier

Arkiv

RSS

Länkar

Besöksstatistik

Translate to your language!

Fråga mig

3 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards