Hessingen

Alla inlägg under juli 2007

Av Isadora - 26 juli 2007 11:34

Idag är det sol o stranden som gäller, bad vet jag inte än.. Är säkert kallt men den som vågar sig på o inte är en badkruka..?


Igår hade vi riktigt trevligt, grillade o satt ute presic som det ska vara!

Jag plockade hallon i vännens trädgård som man gjorde när man var barn, sen vill gärna dom andra att jag skulle göra en av mina berömda pajer. Denna gång blev det också rabarber eftersom dom hade så mycket kvar på tomten som dom ville bli av med innan dom torkat ut.

Sen blev det dagens med rosé, säkert det ultimata så här på sommaren, för igår kände det verkligen som en sommarkväll. Ljummet o skön på kvällskvisten minsann!


Ni kanske har lagt märket till att jag lägger in dagens en dag efter nu ibland, bara för jag inte vill sitta vid datorn jämt o ständigt när det händer något kul. Vilket man inte bör heller! Idag sitter jag iofs ute.. Thank God för trådlöst!

Av Isadora - 25 juli 2007 18:19



Jag tycker om att prova nya saker och byter titt som tätt mellan olika hudvårdsprodukter, passar ofta på när butikerna har nedsatt pris då lurar man iaf sig själv lite med att man går med lite vinst i kassan!



Senaste tillskotten är serien Aloe Vera som bl.a finns att köpa hos Kicks & Åhlens.






 



Kroppscreme på burk som doftar ljuvligt o är lagom tjock o dryg!


Handkräm som doftar lika gott den o är superbra!


Gelén har jag inte haft tillfälle att använda i lika stor utsträckning som dom andra men fungerar bra o ger en lugnande effekt på soldrabbad hy.


Av Isadora - 25 juli 2007 15:09




Bild: Aftonbladet.se


Lås in Lindsay o Paris for life så snorungarna lär sig något + att myndigheterna borde omhänderta Brittans ungar!



Jag ser verkligen ner på folk som använder droger, speciellt tunga droger som kokain. Bara för man är kändis så är det inte annorlunda o vackert på något sätt att festa sönder sig.. När ska dom inse att dom nått botten?

Såg denna artikel om Lindsay Lohan, vidare hennes karriär är över eller ej? Vilken karriär undrar jag, hon är ju pinsam precis som Paris. För att inte tala om Brittan F*ttan.. I couldn't care less about these people. Ändå hyllas dom världen över, visst har dom dyra prylar men till vilket pris?

Lindsay är i mina ögon bara trailertrash, när har hon haft något vettigt att komma med, vilket värde har hennes filmer haft?

Chickflicks är 90-tal, yuck!



Av Isadora - 25 juli 2007 14:10


Jag är kär i den här koftan, den hör till höstens kollektion men den har redan blivit flitigt använd. Ska nog köpa mig en svart & grå också!


 



Av Isadora - 24 juli 2007 19:23

Idag har jag varit duktig, promenerat riktigt länge. Vad göra annars när det hänger regn i luften all day.. Måste verkligen komma igång, ska sätta tänderna i det när hösten sparkar igång det igen.

Har funderat på yoga ett bra tag, låter som något för mig så det hade jag tänkt testa + att mamsen vill ha sällskap till simningen. Det kan man ju offra sig på någon gång så där även fast jag inte hoppar i taket av förtjusning.

Konståkning hade ju varit det perfekta!

Av Isadora - 23 juli 2007 20:23

Blev inte så mycket spring på stan idag, hade ju karln min med mig så vi kikade mest in heminredning o dylikt. Jag köpte också lite saker till min Hawaii-utstyrsel som jag sa ha på Hawaii-festen vi är bjuden till i början av augusti. Ja, jag gillar att vara ute i god tid.. Why not, har ju all tid i världen nu när man är ledig.

Efter någon timme på stan, det var allt han orkade med så åkte vi ut till en kompis i Solna där blev vi alla upphämtade o åkte hemåt igen, nu sitter grabbarna o tar några kalla, ser fotbollsmatch. Jag hoppas ju att det är slut snart så vi kan spela lite Buzz eller n*ger o president! (och nej, jag hatar det ordet men tyvärr heter kortspelet så för er som inte vet!)

Presentation


Hej och välkommen till Hessingen!

//Isadora

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27
28
29
30 31
<<< Juli 2007 >>>

Sök i bloggen

cocoo

Kategorier

Arkiv

RSS

Länkar

Besöksstatistik

Translate to your language!

Fråga mig

3 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards