Hessingen

Alla inlägg under juli 2007

Av Isadora - 3 juli 2007 20:44

Jag är helt lyrisk, Ellos har fått in finfina höstkläder! Iaf en provsmak o det känns kul även fast man försöker att njuta av högsommaren just nu så känns det uttjatat att shoppa sommarkläder ju!




Kika in du med!





 











 









 









 







 









 


Bilder: ellos.se





Av Isadora - 2 juli 2007 22:13

People! Ni är riktigt dåliga på att kommentera tycker jag, om man nu ska vara sån vilket jag är, haha..

Om det nu är så att ni skulle vilja skjuta mig för att min blogg suger så, så why not? Det är iaf feedback, everyone needs it..

Av Isadora - 2 juli 2007 20:09



Älskar min rutiga söta lilla sommarjacka!




Av Isadora - 2 juli 2007 19:57





Jag är verkligen supernöjd med resultatet, börjar äntligen få tillbaka lite längd på håret. Hon klippte knappt något på längden utan tunnade ut med urtunningssaxen så jag fick lite gratis volym, mitt hår tyngs lätt ner av allt hår! Sen fick jag fina blonda slingor + blonderingstvätt i grunden som går i guldig ton som får det att se riktigt fräscht ut! Blir inte heller så markant skillnad när det växer ut vilket är skönt.


Av Isadora - 2 juli 2007 19:44

Idag steg jag upp 6, åkte o jobbade. Tätt efter det följde ett efterlängtat frisörbesök.. Åkte sen en vända in till Kungsholmen centrum för att shoppa saker till Herkules, inte för att vara taskig men nästa gång ska jag ha en kampfisk, dom är så gryma o vackra att se på! Funderade i början på att köpa en sån men när jag fick reda på att dom åt fluglarver avgjorde det saker, gillar inte direkt småkryp.. Hua!

Men idag sa karln i butiken att dom fått in annat foder till kampfiskar så då blev jag superglad, inte för jag ska ta dö på Herkules nu med flit men när han väl känner att hans tid är inne då blir det en kampfisk!


Nej nu måste jag få i mig någon kvällsfika för min mage håller på att äta upp mig inifrån!

Av Isadora - 1 juli 2007 17:54




Älskar att komma hem till ön, det bästa med att bo vid vattnet är att regnoväder oftast försvinner lika snabbt som det kom som idag! Nu riktigt strålar solen o mamma o pappa har köpt med sig jordgubbar till mig, super!

Medans älsklingen är på Grönan med jobbet så ska jag passa på att äta god söndagsmiddag med mina föräldrar som består av en av mina favoriter, nämligen laxfilé med färskpotatis, bea o god sallad med bl.a avokado, färsk basilka, tomater m m. Och jordgubbar med vaniljglass till efterrätt, smarrigt.. En riktig somrig meny enligt mig!


Lyx
Av Isadora - 1 juli 2007 14:48

Men det märks inte riktigt att det är juli, inte den juli jag kommer att tänka på med massa sol och värme. Men det kommer väl det med, här öser det bara ner just nu.. Passar på att tvätta lite jobbskjortor till älsklingen min, iofs bara en vecka kvar, jippie! Men han är inte den bästa att sätta igång med sånt tråk så vad gör man inte för att vara snäll!
Igår grillade vi, jag bakade blåbärspaj som jag lovade, han älskar det och jag också men ibland kanske det blir lite väl mycket svull, har ju inte ens börjat semestern som sagt. Hua..
Idag blir det en lugn dag, vill vara utvilad imorgon känner jag, var en hård vecka förra veckan..
Måste fixa med lite på stan också men det ska nog greja sig och presenta själva huvudpersonen på fredag + sommarflytt hit. Längtar redan till fredag! Do I have to say more?

Presentation


Hej och välkommen till Hessingen!

//Isadora

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27
28
29
30 31
<<< Juli 2007 >>>

Sök i bloggen

cocoo

Kategorier

Arkiv

RSS

Länkar

Besöksstatistik

Translate to your language!

Fråga mig

3 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards