Hessingen

Alla inlägg under juli 2007

Av Isadora - 14 juli 2007 16:45


Jag tycker det är så sorgligt att se alla dessa unga tjejer lägga ner så mycket energi på något så onödigt. Kläder sitter mycket finare om man har något att fylla ut dom med, om ni bara visste..

För annars kan dom lika gärna hänga kvar på galgen för dom sitter inte mycket bättre på er.

Jag vägrar stötta "lilla flicka"-utseendet, jag såg ut som en liten flicka jag också en gång i tiden men vet ni vad, jag var 9 år och var verkligen en liten flicka! Men nu är jag 24 fyllda och en ung kvinna och banne mig om jag inte ska ut som en också! Med härligt yppiga bröst, rejäl rumpa, breda höfter och lår som tar plats vilket dom bör också!

Om ni bara kunde inse vad ni går miste om, livet är alldeles för kort för att inte levas! Unna er allt gott i livet, för mat är inte farligt men er attityd är det!




 



Av Isadora - 14 juli 2007 13:26


Det blev ingen metalliclänk till klockan för mig, kändes inte jag plus att den var så tung, klen I know! Fick ju med vit urtavla o plastlänk av han med stort H, behöll länken i plast för det är ju perfekt speciellt nu i sommar men tog "smutsguldig" urtavla med matchande stenar runt. Känns som det passar mer än bara nu i sommar, som alla kanske vet så har vi ju inte sommar året om här..



Av Isadora - 14 juli 2007 13:03


Ligger ute i trädgården o försöker bättre på brännan, imorgon när vi drar till stranden vill jag helst inte blända alla med min vita mage. Typ det enda som inte fått färg när jag jobbat ute. Tom benen som man aldrig får färg på ligger före..

Undrar om det blir någe baluns ikväll? Kanske ska hämta Foxxan istället?

Vi får väl se hur landet ligger lite senare, det som är så skönt med att vara ledig, man behöver inte göra upp några planer!




Av Isadora - 13 juli 2007 13:51

Nu ska jag slänga i mig lite frukost, riskakor med bregott o Ockelbo + te, gott! Hade gärna fixat en god smoothie om jag inte frysit så mycket, pissväder..

Sen blir det promenad bort till bygget av lägenhet för att se hur långt dom kommit, spännande!


Tjipp!

Av Isadora - 13 juli 2007 13:30




 Bild: skane.com



Idag är det segt, känner mig så låg av det här vädret. Trodde verkligen att man med säkerhet kunde ta semester i mitten av juli o få bra väder men framförallt varmt! Minns förra sommaren, var skönt att hänga vid pool/stranden annars hade man ju smält bort.. Egentligen gillar jag inte när det är för varmt men när man inte gör något speciellt o man kan svalka sig spelar det inte så stor roll känns det som.

Alla man känner som man prata om vädret med, (ja vi svenskar är beroende av vädret om man jämför med resten av världen, you know why? För vi har väder! Alltså stora skillnader från årstid till årstid, som många andra inte har.) säger att det kommer men tänk om det inte gör det då?

Sjukt komiskt men framförallt hemskt, varför var det så varmt tidigare i somras när man jobbade? Grillades på en het bakgård med inte en endaste vindpust..

Av Isadora - 13 juli 2007 12:57



Jag vet att det är alldeles för tidigt att blogga om vantar & mössa men måste bara säga att jag beställt dessa o dom var så fina o sköna!

Kommer passa bra till både svart kappa, marinblå dunis/marin skepparkavaj o lila kort kavaj-jacka.


Av Isadora - 12 juli 2007 22:05



Hade hoppats på en annan dagens men icke, vädret ville sig inte.

Gick iväg imorse vid sju-tiden då det tydligen redan då var +28C, det var det stod på termometern o då kan man ju ana att dom kommer bli hett, hett! Så jag trippar iväg i min nyinköpta svarta, vippiga kjol + grå topp med hello kitty-tryck utan något mer, bad mistake säger jag bara!

Tur att man blev upphämtad av kära mamma i regnovädret så det här åkte på istället;



 




Av Isadora - 12 juli 2007 21:38



Bild: svd.se



Sitter o kikar på Bounce, ryser i hela kroppen o minns tillbaka när vi såg dom live på Skansen för en herrans massa år sen. Jag var hooked redan då, I love hiphop! Helt sjuk vad man kan göra med sin kropp! Och dom visar att man kan dansa street till klassiskt, den du! En av snubbarna bor faktiskt rätt nära mig o det händer att vi åker samma buss ibland, kanske borde berätta hur grymma jag tycker dom är.. Tål att tänkas på.


Precis avnjutit en god middag, själv dock då älskling är på Metallica med grabbarna, fick han i födelsedagspresent i vintras så han är nog glad den rackaren! Jag ska lassa i mig massa glass o jordgubbar, för det är jag värd!

Sen ska det bli skönt att sova på nya kuddar som jag köpt idag, hoppas dom är som mina underbara hemma. Och så mysigt med nya lakan.. längtar redan! Men ska nog försöka hålla mig uppe lite till..

Presentation


Hej och välkommen till Hessingen!

//Isadora

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27
28
29
30 31
<<< Juli 2007 >>>

Sök i bloggen

cocoo

Kategorier

Arkiv

RSS

Länkar

Besöksstatistik

Translate to your language!

Fråga mig

3 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards