Hessingen

Alla inlägg under mars 2007

Av Isadora - 16 mars 2007 16:52

Idag hittade jag en tussilago :) Även fast det ska bli kallt igen nästa vecka så finns det hopp för dom små liven!

Av Isadora - 16 mars 2007 16:31

Underbart sköna är min PUMA som jag skrev om igår, älskar oldschool också så det passar mig perfekt med dessa! Kommer ha dom både till stuprör o klänningar för att få till mer oldschool-känsla till olika outfits.

Dom rosa är ett par raringar från Hm ca 200:-. Var egentligen min Sophie som fick syn på dom först när vi var på söder i helgen men då dom inte passade hennes fot så kunde jag satsa på dom istället! Inte kul med alltför likadana kläder.. Dom kommer bli så fina med denna klänning speciellt!

Av Isadora - 16 mars 2007 11:54

Bild google.se

Så skönt att kunna vara ute på jobbet, tror tom att jag fått lite rosiga kinder av solen, super!
Lika bra att njuta för nästa vecka ska det bli kallt igen, brrr* Men det är ju bara tillfälligt så inget att hänga läpp över, våren kommer snart för att stanna, det är jag säker på..

Funderar mycket över USA just nu, härom natten så drömde jag att jag bodde med en tjejkompis i SF som är där ifrån. Vi gick på stranden o allt var verkligen himmelskt! Men då blev allt förbytt, världens våg sköljde över stranden o det härliga förbyttes snabbt till panik o vi sprang o sprang men den kom bara närmare o närmare. Min enda tanke var att komma uppåt, högre än vågen.. Hemskt, kan verkligen ana hur dom i Thailand hade det. Den här drömmen måste ha blivit en snurrig blandning utav mina utomlandsstudier framöver o den där boken som jag ville läsa om en mans öde i katastofen i Thailand. Jag vet ju lite om att tyda drömmar, springer man från något så betyder det att man fösöker fly från ett problem som man egentligen bör stanna o lösa men jag vet inte med mig att jag skulle ha det? Konstigt det där men ganska intressant ändå.

Av Isadora - 15 mars 2007 21:34

Mina vita SQINs från HM kom idag plus lite till somrigt, jag är så glad dom är lika fina som jag trodde, nästan finare :) Blev lite paff när jag såg dom för dom var inte beräknade att komma förän i mitten på Juni, så tack för det!

Av Isadora - 15 mars 2007 19:25

Borde varit jag med alla dessa shoppingpåsar..

Idag har jag sprungit på stan o tittat på smink till mamsen min, hon är stort behov av det just nu! Hon är inte så insatt i den svängen så jag hjälper henne gärna.. Vi ska ta en shoppingdag i Kista framöver o då hoppas jag vi hittar en fin klänning till henne också, så kul att hjälpa andra med shopping, som inte alls är lika intresserade men blir glada för all hjälp! Detsamma gäller mannen i mitt liv, hans intresse är nog obefintligt men han har gått med på att ta en tur på stan med mig i helgen iaf :) Har redan kollat in lämpliga saker som jag tror han kommer gilla så han inte kroknar på en gång. Rolig som jag är lägger jag upp det så här, går o kollar läget innan så det ska gå så smidigt som möjligt när det väl är dags, då kanske det finns en chans att han följer med igen! haha
Köpte mig ett par promenadskor idag iaf, ett par oldschool PUMA, jättesköna o fina verkligen min stil. Från Nilsson. Fick dom billigare tack vare att jag köpt så mycket skor där genom tiderna, man tackar!

Av Isadora - 14 mars 2007 20:59

Många kanske har sett att aftobladet tillsammans med Nokia har en tävling där Sveriges bästa modebloggare skall utses. Den 21:e mars kommer dom nominera 25 stycken bloggare som man kan rösta på. Vinnaren får resa till New York och blogga från den nya Nokia N73. Dom nominerade blir dom som ligger på topp 25 på Bloggportalen över de modebloggar som flest har lagt till i sina favoriter.
Det kommer ju aldrig bli jag men skulle vara kul om fler skulle hitta hit, så klicka på "Välj som favorit" om du gillar min blogg!

Av Isadora - 14 mars 2007 20:09

Morgontrött som jag alltid är, är jämt stressad o småspringer till bussen med frukosten i handen, så blir det aldrig av att jag tar någon bild på min outfit men idag så lyckades jag.. Men kanske lite sent nu, anyways;

Vitt extralångt linne - Macy's
Blå/aprikos randig tröja - Åhlens
Shorts - Hm Divided
förra säsongen
Tunna strumpbyxor + avklippta tjockare strumpbyxor - Åhlens
Jacka - Hm Divided
Halsduk - SB
Ballerinas - Indiska
Halsband, "Ägget" - SB

Av Isadora - 14 mars 2007 12:22

Kände mig inspirerad av andra bloggar o lägger upp bilder på några av mina många smycken!
Tre pärlarmband i resår ihopknutna med ett enkelt sidenband i rosett, ceriserosa armband från Paul Frank, mormors gamla klocka i lång kedja som halsband med fint mönster ingraverat på baksidan!

Presentation


Hej och välkommen till Hessingen!

//Isadora

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2007 >>>

Sök i bloggen

cocoo

Kategorier

Arkiv

RSS

Länkar

Besöksstatistik

Translate to your language!

Fråga mig

3 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards