Hessingen

Alla inlägg under mars 2007

Av Isadora - 4 mars 2007 16:16

glad för dessa smycken som jag gjort, perfekt så får man exakt vad man vill ha!

Av Isadora - 4 mars 2007 15:42

Tur att vi inte har det så här längre, då hade man ju kunnat klaga..
Bild google.


Idag är det segt, bara tvätta och städa på schemat för lilla mig. Men kan vara bra att ha några sånna dagar också så man hinner med det man vanligtvis inte hinner..
Idag skulle mamma o pappa till Djurgårn och se Robert Wells show, ganska komiskt ändå då han bor granne med oss praktiskt taget, så ska dom enda dit ut! haha
Men mamma fick ju biljetterna i födelsedagsprensent så why not. Jag hjälpte dom göra sig fina, kände mig riktigt stolt när dom åkte iväg, fina! <3

Igår var det riktigt trevligt att träffa alla tjejerna, inte varje dag! Gick väldigt fort måste jag säga, svish så var kvällen förbi och det var dags att åka hem till älsklingen min.. Sophie hade fått den fina sommarklänningen hon beställt från Ellos till mig, den var verkligen värd dom ynka 98 kronorna! Har på mig den nu idag, så man får lite sommarkänsla, aldrig för tidigt!
Glömde ju såklart kvar kameran igår så blir tyvärr inga bilder på fina klänningen jag hade igår, jag hoppas på att jag får en ny en vacker dag för min är ingen bra som jag har nu, så trött på att den är så seg mellan tagningarna. Blä!

Av Isadora - 3 mars 2007 17:19

Igår fick jag faktiskt Välkommen valp-dvd:en som ingen typ trodde. Dom som skulle skicka den var ju så "skumma", säkerligen med i någon sekt eller håller på med droger.. Gosh! Hur orkar dom?? Har inte så mycket till övers för folk som dömmer andra beroende på deras sätt att vara bland andra, alla kan ju som sagt inte vara öppna och sociala. Vem vet, nästa gång kanske det är min tur? Någon som tror sig veta något om mig utan att ens ha pratat med mig, gett mig en chans. Tycker alla förtjänar en chans, man kan faktiskt bli positivt överraskad!

Nu ska jag göra mig fin för pink party!! :)
Hoppas alla får en bra lördag! Ta hand om er och era nära o kära!

Av Isadora - 3 mars 2007 00:00

Lånat från kennel Team Holländers;

En tankeställare innan man skaffar hund..

Hundens budord: (läs och tänk...)
Jag lever i ungefär 15 år.
Varje gång du lämnar mig betyder sorg för mig.
Ge mig tid att förstå vad du begär av mig.
Gör mig lycklig, du är hela mitt liv.
Var inte arg på mig länge åt gången och lås inte in mig som straff.
Du har ditt arbete, dina vänner, dina nöjen. Jag har bara dig.
Tala med mig fastän jag inte förstår orden, jag blir glad bara över att höra din röst.
Kom ihåg att jag aldrig kan glömma hur du är mot mig.
Innan du slår mig, kom ihåg att mina tänder kan krossa din hand, men jag använder inte min styrka mot dig.
När du blir irriterad på mig för att du har mycket att göra så tänk
på att jag kanske är sjuk, har ont i magen, är trött eller deppig.
Ta hand om mig när jag blir gammal, kom ihåg , du blir också gammal.
Var hos mig när jag har det svårt, allt blir lättare bara jag har dig.

Jag Älskar dig!
/Din Hund.


Av Isadora - 2 mars 2007 19:24

Vad struliga alla andras bloggar verkar vara (blogg.se) är nog bara min som håller trycket! :)
Tydligen har det något med att det är så många fler som börjat blogga hos dom än vad dom från börjat trott men man får väl räkna att många kommer vallfärdande efter artiklar i Aftonbladet, hallå? Typ vi tänkte inte på det, öh.. Nej, tjena. Ungefärlig beräkning, hört talas om det?

Var en runda på stan efter jobbet, mitt puder hade gått sönder och smulat ner hela väskan på köpet! Bara jag som lyckas med sånt, förstår inte var jag får mitt flyt ifrån??
Hittade iaf bra bh:ar på Lindex, hör och häpna, jag är så nöjd! Måste dit fortast möjligt och införskaffa mig en likadan innan dom tar slut. Sån här tur har man inte varje dag, så kanske jämnar ut sig med all otur jag har?

Nej nu måste jag sätta igång med maten här..Snart är min prins här! Äntligen kycklingburritos! Och glass till efterrätt för den som orkar. :)
Nu har helgen äntligen börjat, ta vara på den. Den är slut snabbare än vad man anar!
Kram

Av Isadora - 2 mars 2007 12:08

Idag på morgonen kände jag mig som en riktig utböling, inte roligt alls.. På väg till jobbet på tunnelbanan så sitter jag, en äldre fin dam och en äldre gubbe som rosslar fint i halsen. Jag ser i ögonvrån att hon vrider och vänder sig i obehag över hans hostande, jag småler för mig själv. Vissa kan vara så känsliga men visst, det är inte så fräscht när en vuxen som han inte kan hålla för. Ibland undrar man.. Av någon konstig anledning när jag ska svälja sätter jag i halsen och får världens rethosta som vägrar försvinner. Det pinsammaste jag vet, blir helt svettig och skäms, fok tittar på en. Jag stoppar snabbt in en halstablett så saliven ska komma igång normalt igen så hostan ska försvinna. Varpå den fina damen reser på sig och går och sätter sig på hälsosamt avstånd. Hon ser på mig med avsky och jag blir ledsen! Jag känner mig helt plötsligt lite äcklig som "snuskiga gubben".. Jag vill skrika till henne "jag är inte sjuk, du behöver inte vara rädd!"
Nästa gång jag ryggar tillbaka när någon nyser eller hostar ska jag tänkta till en extra gång!

Av Isadora - 1 mars 2007 20:42

Blev inga burritos idag, inte. Älsklingen blev sjuk så han ville inte ens höra ordet mat. Nehepp, då var det bara att vänta tills han vill äta igen. Låter som om jag pratar om ett litet barn, hund eller dylikt.. haha Men ja, ibland är han nog faktiskt ett barn. Är vi inte alla det? Skönt att känna sig liten ibland o få krypa upp i någons famn o bli omhändertagen, det är ett som är säkert!

Imorgon är det äntligen fredag, skönt med helg! På lördag är det cocktailfest med the ladies tema Pink! Då ska vi bära rosa, dricka rosa, tom tänka rosa typ..
Ganska kul, jag har nog aldrig varit vidare "tjejjig" (förutom när mamma valde klänningar åt en) så det är lite kul att påverkas av det typiska tjejiga for a change..

Av Isadora - 1 mars 2007 12:01

Bild google.


Om man får tro dom som vet så ska våren nå oss här i Södermanland om drygt en månad, känns inte så farligt långt bort. Tror iofs att vi kommer få se härliga vårteckan tidigare än så! Hoppet är det sista som överger människan..

Presentation


Hej och välkommen till Hessingen!

//Isadora

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2007 >>>

Sök i bloggen

cocoo

Kategorier

Arkiv

RSS

Länkar

Besöksstatistik

Translate to your language!

Fråga mig

3 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards