Hessingen

Alla inlägg under mars 2007

Av Isadora - 29 mars 2007 16:32

I paketet igår så fanns det massa saker, så kul! Jag var så spänd på väskan som en annan bloggare vid namn Engla tidigare hade med i ett av sina inlägg, nu hade den äntligen kommit! Men blev rejält besviken, vet inte riktigt vad jag hade trott men ville att den skulle vara lite större än vad den egentligen var.. hm, inte mycket som fick plats i den men kanske bra en dag då man inte behöver ha så mycket med sig? Grejen med mig är att jag helst av allt inte vill använda väska alls om jag inte behöver villsäga, det slutar bara med att älsklingen eller lilla mamsen får släpa på den.
Så antingen en rejäl som rymmer mycket eller ingen alls! >Basta

Av Isadora - 29 mars 2007 16:21

Idag blev det väldigt basic, inte ens ett halsband. Tyvärr är bara långa halsband ivägen på jobbet då alla får dom i huvudet när jag böjer mig ner! haha
Denna klänning från Hm är en klar favorit, så bra att ha till vardags. Ljusar idag upp den något med vita leggings med spets från Gina Tricot och guldballerinas från Vagabond. (som tyvärr har gjort sitt såg jag senare idag) Älskade verkligen dom! Bara att ge sig ut och spana efter ett par nya men känns rätt hopplöst, har sett många ballerinas i guld men inte lika söta och sköna som mina.. buhu!

Av Isadora - 28 mars 2007 17:31

Paket har kommit till moi, är så nyfiken så jag kan spricka, måste kika snaart! Ska bara fixa lite här hemma först sen så...

Lyx
Av Isadora - 28 mars 2007 17:16

Idag körde jag på en rätt basic outfit;

Vitt linne - Topshop
Slitna svarta "gråa" jeans modell SQIN - HM

När jag kom hem så åkte PUMA-skorna av för det var så varmt efter en dag med dom traskandes runt, plus jackan!

Av Isadora - 27 mars 2007 21:17

Bild lånad av min älskade Sophie.

Ikväll är jag så trött, åkte in till stan direkt efter jobbet för att shoppa lite. Var tvungen att kila in på SOUK även fast jag lovat Sophie att vi skulle "premiärshoppa" där tillsammans, my bad! Beyond Retro hade ju Mycket mer på söder än på SOUK, så det var ju helt klart en besvikelse..
Var rätt utplockat på Topshop och lång kö till både provrum och kassa, usch! Hittade dock dom där urtvättade jeansen med hög midja och vida alá Kate Moss som jag sett på hemsidan tidigare, vet inte om dom satt lika bra på mig som dom gjorde på henne. Iofs så är ju inte jag pinnsmal utan fyller ut byxorna rätt bra med mina J.Lo-rumpa haha.. Men det bjuder jag på, alla kan inte se likadana ut, vem vill vara en kopia av alla andra?
När man var yngre så ville man passa in, nu när man är äldre vill man ha det där lilla extra som sticker ut! Ganska ironiskt om man tänker efter..
Hittade iaf baslinnen som satt mycket bra, annars rätt svårt för mig med svindlande lång överkropp. Och en söt oversize-tröja med uggletryck! Plus lite till. Kanske kommer bilder imorgon, vem vet?

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen sooova, väldigt efterlängtat vill jag lova! Natti..

Av Isadora - 27 mars 2007 21:13


Vita leggings med spets - Gina Tricot
Plommonlila omlottklänning - HM
Vitt linne med inbyggd bh - MQ
Svart jacka med öljetter - HM Divided
Guldballerinas - Vagabond
Vit klocka - Guldfynd
Halsband egen design

Av Isadora - 26 mars 2007 22:29

Denna butik kommer expandera mer och mer men dom flesta butiker finns nere på västkusten.
Dom har storlekarna mellan 65A-100G eller något sånt.
Superbra om man är smal runtom men behöver större kupor och INTE vill ha en tantbh. Vill iaf inte jag ha, hua! Jag menar så länge man är ung så vill man ju kunna ha linnen och klänningar med smala axelband som alla andra, vanliga kedjor verkar vara sega att inse detta ganska vanliga "problem". Hittade denna butik ute i Täby centrum, finns lite runtom i Sthlm, inte så påläst..

Change

Av Isadora - 26 mars 2007 19:51

Idag var det verkligen skönt, sol och allt! Tyckte det var lite roligt med facit i hand när alla på torget i morse tittade snett på lilla mig som var vårklädd med klänning o leggings medan alla andra hade vintermunderingen kvar på. Bara jag som sett väderleksrapporten? Tji fick dom sen senare på dagen.. :)
Så skönt att vara ute nu på jobbet, vi var nog ute minst två timmar innan det var lunch men det förtjänar vi med all snö o kyla som det är på vintrarna.
På rasten satt jag ute också, fikade i solen med te o doppade kakor! Precis som mormor brukade göra! Tror bestämt jag fick lite färg idag, det sa iaf lilla mamsen..

Något som var mindre kul var att gå till doktorn idag, dom körde ner en lång slang eller liknande genom näsa o ner i halsen! Hua, sprattla som en fisk där i stolen.. haha Måste ha sett kul ut men sånt där gör mig mjuk i hela kroppen. När jag var i USA så gick dom ner direkt i halsen men en sån hade inte denna läkare, hepp. Men det gick bra tillslut med lite bedövning så nu är man bra bortdomnad både i näsa o hals. Men glad att det är över nu iaf!

Presentation


Hej och välkommen till Hessingen!

//Isadora

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2007 >>>

Sök i bloggen

cocoo

Kategorier

Arkiv

RSS

Länkar

Besöksstatistik

Translate to your language!

Fråga mig

3 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards