Hessingen

Alla inlägg under maj 2007

Av Isadora - 28 maj 2007 20:48


Bild med nya kameran, bättre skärpa?

  




Av Isadora - 27 maj 2007 15:56

Skriv ett inlägg tidigare idag men var något fel på sidan så det kunde inte laddas, sånt är jobbigt när allt försvinner som man skrivit..


Anyway, inatt och idag har jag haft världens kramper så har bara tagit det lugnt, passat på att sola lite när man är ledig och solen gassar för full!

Det blev också vardagslyx med blåbärspaj men innan det tacos till lunch, älskar allt som är gott och går att äta! haha.

Borde städa hos min fisk idag så inte han också dör som min andra, söndag är en superb dag att göra saker man annars inte hinner i veckorna.

Plus att jag måste hinna med saker innan onsdag (The Day) för efter det blir det svårt att fungera normalt i vardagen plus att jag säkerligen kommer ta en paus i bloggandet. På onsdag ska jag nämligen operera min handled, lite läskigt är det men känns skönt att äntligen få det överstökat!




 

Bild: Made-in-China.com


Av Isadora - 26 maj 2007 18:55


Dom senaste dagarna har innehållit febrilt letande efter ett par sandaler, platta som ett par flip flop men ändå inte remmar mellan tårna. Helst ska dom vara i silver mörk metallic men börjar sakta men säkert dra ner på mina krav..

Hade ett par för två somrar sen då jag bodde i Kalifornen som var helt perfekta som jag älskade, hittade dom hos Urban Outfitters (butiken är bättre där) men verkar inte finnas här hemma.. What to do??




Av Isadora - 26 maj 2007 17:05









 









 


Mitt fina kap passar till allt somrigt!






Av Isadora - 26 maj 2007 12:17

Vad händer idag? Gud vad segt det är.. vill ut i solen men kom i säng så sent igår så blev en rejäl sovmorgon idag! Nu måste jag rycka upp mig och ta en dusch så jag och min kära mamma kan åka iväg för att inhandla lite blomster, vill ha fint här utanför huset inte bara inne..


Sitter och kikar på gamla bilder från SB, fy fabian vad brun man var då, undrar om man kan bli lika brun igen här hemma? I doubt it..


This is what Im talking about!



In our livingroom..

Av Isadora - 25 maj 2007 22:14


Vilket jag för övrigt tycker är riktigt bra, huvudet på spiken.


Inlägg



Jag gör nog smygreklam för dom företag vars produkter jag gillar men inte för att dom skickar mig produkter gratis utan för jag varit deras kund länge, är nöjd och därav handlar återigen, säger väl sig själv?

Jag har ingen reklam på min blogg för jag tycker det ser rörigt ut och för I couldn't care less om att tjäna pengar på min blogg, det här är inte mitt liv utan ett tidsfördriv. Och visst blir man inspirerad av andra bloggar, det var så jag fick ändan ur vagnen till slut och startade en själv men det var nog mest pga min resedagbok jag hade när jag bodde i USA förut och kände att det var ett bra sätt att kommunicera. Folk för övrigt inpirerar mig mycket i olika saker, att våga stå ut, våga vara annorlunda, för man har bara ett liv. Men jag gillar verkligen inte när någon tycker att folk är härmapor, precis som barn på dagis, men jag säger som jag gör till barn att när någon tar efter en så ska man inte ta det negativt utan ta det som smicker att någon blir inspirerad till den milda grad att dom gör något liknande själva, tänk att få vara en sån människa som får influera en annans liv så!


Av Isadora - 25 maj 2007 18:40

Nu har han åkt, min man kändes nästan lite vemodigt, lider nog ganska hårt av separationsångest tror jag bestämt. Spelar ingen roll att jag vet att han bara ska vara bort över helgen, suger ändå. För hela helgen känns liksom inte den samma utan honom, punkt!

Vi gick på stan en stund, fick tag i mitt underbart långa löshår från Taj Mahal, känns som äkta hår tror att det är det också.. Står iofs 100% natural hair så kanske borde lita på det, haha.

Sen var vi förbi 7eleven och käkade lite hos vår käre vän, vars pappa äger butiken vilket får det att kännas väldigt familjärt varje gång vi kommer. Köpte 2 trisslotter enbart för jag aldrig vinner så tänkte det kunde vara kul och vinner 25:- på ena och tar en ny,vinner en gång till! Denna gång 25:- x 2 och jag som gått och suktat in mig på Ben & Jerrys glass, speciellt Chocolate Brownie, tänkter slugt att det var meant to be att jag skulle få den, great! Men innan glass blir det tacos, mums!


Presentation


Hej och välkommen till Hessingen!

//Isadora

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2007 >>>

Sök i bloggen

cocoo

Kategorier

Arkiv

RSS

Länkar

Besöksstatistik

Translate to your language!

Fråga mig

3 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards