Hessingen

Alla inlägg under september 2007

Av Isadora - 11 september 2007 17:01



Idag var det skola igen då, som så många gånger förr! Vi gick igenom vad som skulle ske på vår exkursion som äger rum på torsdag, till Märsta & Sigtuna bl.a Blir en salig blandning utav religion, historia o grografi. Jag ser ju såklart fram emot geografi, så ingen är förvirrad här.. haha



Efter skolan så åkte jag o en nyvunnen kompis i klassen till söder för att kika lite. Till att börja med så hade inte Monki dom skorna som jag ville ha, provade dom förut men ville prova igen nu när man har lite tjockare strumpor så dom inte blir för små. Eller egentligen ljuger jag ju nu, dom hade skorna men fick inte sälja dom för skorna skulle vara med i en kanpanj senare i september. Att dom fanns ute i butik för drygt en månad sen var ett misstag tydligen, eller tur för mig som iaf fick upp ögonen redan då och chansen att känna o klämma! Det är inte fy skam..

 Sen begav vi oss för att kolla in alla cheap monday-jeans, jag är fast besluten att jag ska ha flera sådana nu! yes sir.. Hittade en söt basker på H&M också, jag som alltid ser ut som en liten tant i dom, blev glad!


Nej, nu ska jag kika lite mer på Heroes sen måste jag börja med plugget!


*Tjing*





Av Isadora - 11 september 2007 16:20



Nya stövlarna invigdes idag!





 



Av Isadora - 10 september 2007 17:23



Skön låt, bra tjejer & fina kläder = blir bara suuuuuper i mina ögon!



Tänk om man kunde få ha så fantastiskt fint o speciellt hår som hon som sjunger lead..







Av Isadora - 10 september 2007 14:37







Bild: Odla.nu




 

Kom på mig själv tänka på hösten o hur skiftande den kan vara från dag till dag.. När man minns årstider o längtar så minns man ju oftast bara dom bra sakerna. När jag längtar efter hösten så gillar nog bäst dom där fina höstdagarna med massa löv i alll dess färger, då det är soligt men ändå lite kallt ute. När luften är krispig som man säger i USA o översätter ordagrant!

Men man glömmer som sagt lätt att det är många dagar som regnar bort, dom har ju sin charm också. Men mest när man är inomhus o myser :]

För övrigt är jag en sann vårmänniska.. Vad är du?





 


Efter skolan begav jag mig spänd in till stan för att hämta dom efterlängtade stövlarna! När jag kom dit så fick jag ett ifyllt rabattkort för besväret men jag måste nog vara den snällaste eller rent utav den mest mesiga(?) kunden, för jag tyckte inte det var någon fara..

Men bra att ha till nästa inköp när jag ändå köper så mycket skor hos dom!






 


Av Isadora - 10 september 2007 14:18




 



Bild: polopoly.com



 



 

Blir så trött på allt som rör CSN, nu rör ju inte detta direkt dom utan det företag som håller i deras studentkort, alltså CSN-kortet.. Var så skönt att slippa dom överhuvudtaget efter USA-vistelsen när man började jobba, så ni förstår inte!

 Men nu är jag alltså här igen, suck*



 


En tjej med lite bitchigt tonfall berättar för mig att mitt CSN-kort minsann gått ut för ett år sen! Vilket låter på henne som det var en skam! Screw you! Orkar egentligen inte med er, schas, dra någon annan stans.. Men tyvärr är jag stuck with you.. Iaf för tillfället, sen drar jag när jag fått mitt kort!

2-3 veckor får man vänta, all denna väntan, what's taking you so long? Förstår verkligen inte?? Dom borde verkligen lägga ner CSN en gång för alla o det var ju på tal om det för inte så länge sen hörde jag någon nämna o jag är för!!

Ett gäng okapabla människor hela bunten..




 


Av Isadora - 10 september 2007 14:13



Grått o svart återigen, Im hooked!





Av Isadora - 9 september 2007 21:30



 Hon är en gudinna utan dess like, vacker som få!




 



 Får en känsla av Dallas av denna bild, bara jag?? haha



Av Isadora - 9 september 2007 21:26






Koftor från Mango




Presentation


Hej och välkommen till Hessingen!

//Isadora

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27
28
29 30
<<< September 2007 >>>

Sök i bloggen

cocoo

Kategorier

Arkiv

RSS

Länkar

Besöksstatistik

Translate to your language!

Fråga mig

3 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards