Hessingen

Alla inlägg under juni 2010

Av Isadora - 8 juni 2010 19:58


Nu blir det snart efterrätt här hemma!

 

 

  

 


Lyx
Av Isadora - 8 juni 2010 19:39


Idag blev det en lång dag i solen med en bra bok, redan inne på min andra på bara några dagar! När jag väl hittar något som jag gillar så fastnar jag direkt! Dock är det två gamla favoriter som fått avlösa varandra nu i dagarna..

Imorgon blir det jobb ute i en förort inte så långt härifrån sen blir det som sagt avslutning på torsdag! Nu är det jag som gör mig ordning för kvällen..


Tjing!


Av Isadora - 7 juni 2010 14:44


När man har en make up-artist och en blivande hudterapeut till vänner blir man alltid överröst med massa skönhetsprylar, inte mig emot som inte har den största kollen!

Tack finingar!

 

  

 

 

Tack för alla andra fina presenter!

 

 

Av Isadora - 7 juni 2010 14:39


Inget jobb idag men desto mer att göra här hemma! Perfekt då det är riktigt äckligt med all pollen som ligger som ett lager över allt! Så blir det när man måste ha öppet 24/7.. Annars blir det ju så varmt! Jag hoppas dock på lite jobb denna vecka, hur det går återstår ju att se! På torsdag är det avslutning och skolan där jag haft praktik, tänkte gå dit och säga hej då för sommaren till de små liven och min handledare. Ska bli mysigt! Nu åter till tvätt och städning, måttligt kul!


Kram

Av Isadora - 6 juni 2010 15:08




  



Det blev en riktigt stressig dag innan gästerna kom men när de väl var här var allt hur bra som helst! Jag tror dock stressen resulterade i att en nerv la sig i kläm i ryggen, det kändes som jag hade en kniv instucken bak i ryggen som kom ut framme i bröstet. Jag fick lite massage för att det skulle bli lite lättare att andas men det blev nästan värre? Jag tog till slut en ipren på de andras inrådan, gillar inte att knapra piller.. Tror på att kroppen bör läcka sig själv eller jag vill i alla fall inte vara påverkad av något, utan känna av själv när jag är bättre men nu var jag illa tvungen! Nog om detta..

Det var härligt att träffa alla igår, som babyeve sa, det går alldeles för lång tid mellan gångerna! Men nu är det ju sommar så förhoppningsvis kanske det blir lite ändring på den fronten! Nu blir det lugnt här hemma och dejt med karln!



  


 

Kram!


4/6

Av Isadora - 5 juni 2010 00:38

 

Crazy dude!


 


  









Av Isadora - 5 juni 2010 00:29


  



Idag blev det en lång men väldigt fin dag! En sväng på jobb, där jag gjort ett så bra intryck dessa tre dagar som gått att jag ska på intervju med självaste chefen inom kort, inte illa! Direkt efter så var det bara att svida om för lillkusinens studentmottagning, så stor han blivit! Jag har alltid sett honom som så liten, då jag inte haft några småsyskon själv så har han och hans syster alltid varit mig kär<3 Nu är han lika lång som mig när jag har höga klacka och jag mäter nästan 180 cm utan! Nu blir det sängen här för imorgon måste jag upp för att fixa inför firandet av min födelsedag, igen!

  




Av Isadora - 3 juni 2010 21:36




Måste tipsa om denna eminenta produkt som tar bort sminket utan större krafttag från min sida och utan att lämna kvar en fet hinna! Den doftar för övrigt helt underbart gott, jag är helnöjd, vilket kanske framgår?



  




Ni finner den bl.a på Apoteket!




Presentation


Hej och välkommen till Hessingen!

//Isadora

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3
4
5 6
7 8
9
10
11 12 13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28 29 30
<<< Juni 2010 >>>

Sök i bloggen

cocoo

Kategorier

Arkiv

RSS

Länkar

Besöksstatistik

Translate to your language!

Fråga mig

3 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards