Hessingen

Alla inlägg under augusti 2008

Av Isadora - 11 augusti 2008 15:04
Dagens Workout 


 


ANNONS
Av Isadora - 11 augusti 2008 12:23
 

Däremot var Halens "Uggs" desto bättre än Ellos från förra året men inget jag skulle traska runt i dock..

  

ANNONS
Av Isadora - 11 augusti 2008 12:17Beställde lite från Halens som såg fint ut i katalogen men faktum är att jag inte behöll något och då kom ändå den största lådan jag någonsin fått!

 Så kan det vara ibland.. Jackan här under blev jag helt kär i på papper men annars var den inte mycket att hurra för, ser ju helt uppstoppad ut??
 


Källa: halens & privat

 Av Isadora - 11 augusti 2008 11:59


Hela dagen igår gick åt att rensa gamla skolsaker från förra terminen och terminen innan, måste ju få plats med allt till den kommande. Har så litet hos mig så gäller verkligen att tänka efter man lägger något någonstans..

Sen rensade jag ut massa kläder, igen, för att få plats med de få väskor och skor jag har. Om man jämför med andra så har jag inte fullt så mycket men de behöver ju ändå sin plats.

Nu är det tvätta som gäller sen lite senare funderar jag på att åka till karln med massa kläder så man har där under hösten, hatar att bara ha myskläder där om man vill glida över till vänner för en trevlig middag.Av Isadora - 10 augusti 2008 14:44


Blood Diamond har kommit att bli en av mina favoritfilmer, jag kan se den om och om igen och känner mig lika frustrerad, arg, ledsen och uppgiven som första gången jag såg den.

Hur kan man vet stenarnas ursprung?
 

Sökte runt lite på nätet och hittade detta:


"Det är svårt att avslöja vilken organisation en person tillhör eftersom de i de flesta fall döljer sig bakom frontorganisationer i form av export- och importfirmor, eller hjälporganisationer utan insyn från berörda regeringar och andra snygga fasader.


 Sverige och svenskarna verkar inte ha fått upp ögonen för diamanthandel, legal som illegal, säger Riyad.
Diamanter och andra ädelstenar kan därför få svenska pengar att försvinna, förvandlas eller förökas, menar han och varnar:


- Er okunskap gör landet till ett bra transitland för pengar som sedan kanske, åtminstone till viss del, används i terrorattacker."

 


Källa: http://www.nurikino.com/upload/Diamanter.pdf   Av Isadora - 9 augusti 2008 21:04


Den lugna kvällen byttes ut mot en middag hos vänner på 8 pers med både förrätt och varmrätt och lite rosévin på det! När vi skulle handla till bakningen tidigare och allt var slut som vi skulle ha så tappade vi sugen och bytte riktning helt.. De flesta festar till det sista helgen så här på semestern, själv så har min ju bara börjat igen! Hoppas man får se lite varmare väder så här på sensommaren, hade varit mysigt sen när alla löv ändrar färg..


Ha alla nu en trevlig lördagkväll!Av Isadora - 9 augusti 2008 11:19


Igår var det kaos på stan, så det blev en tidig hemgång men fick iaf träffa mina vänner så jag var glad! Nu är jag hemma hos karln och ska laga mat, baka och bara ha det mysigt tillsammans de sista dagarna på hans semester.

Jag där emot är ju ledig två veckor till, helt sanslöst! Men jag klagar inte..

Hinner jag rensa mer hemma som verkligen behövs samt umgås med vänner och kanske tom hinna plugga innan omtenta?Puss 

9/8

Av Isadora - 9 augusti 2008 11:10


Så här såg jag ut igår..


Presentation


Hej och välkommen till Hessingen!

//Isadora

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Sök i bloggen

cocoo

Kategorier

Arkiv

RSS

Länkar

Besöksstatistik

Translate to your language!

Fråga mig

3 besvarade frågor

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se