Hessingen

Senaste inläggen

Av Isadora - 30 juni 2012 23:25

En vecka kvar sen semester, det ska bli så skönt! Iofs så ska vi mest bara vara hemma och kanske göra en och annan dagstur men inga långa resor. Därför passar det ypperligt att ta sig an den där lilla varelsen som jag längtat så efter. Nämligen en hund! Känns fortfarande ofattbart att den kommer hem till oss men så är det! Ska iväg och fixa massa grejer till hemmet och även valpsäkra inne och ute. Det kommer nog bli bra men även väldigt utmanande. För övrigt rullar allt på.. Med hus och jobb och jobbintervjuer, får se var jag hamnar!

ANNONS
ANNONS
Av Isadora - 24 juni 2012 13:10


      


Hoppas ni haft en trevlig midsommarhelg!

Det har jag, vi var ute hos vänner på Värmdö och njöt i sommarvärmen. Två veckor kvar sen semester, hoppas det blir en fin sommar!
Av Isadora - 23 juni 2012 18:01

  

          

Livet rusar på i en rasande fart och rent privat är det så mycket som hänt på senaste tiden! Livet är verkligen underbart på så många sätt! Jag har fått möjligheten att lära känna lite drygt 20 speciella och fina individer som påverkat mig på flera plan, kommer aldrig glömma er.


Huset fortsätter vi att renovera, bit för bit lite i taget. Samtidigt som det är arbetssamt så är det kul att se vad man själv kan skapa. Det har blivit en del förändringar i utemiljön likaså, något jag längtat efter hela livet känns det som. Längtat efter egna rosor, lavendel, pioner, för att inte tala om doften av nyklippt gräs, underbart! Att bara ta cykeln till jobbet känns som nyfunnen frihet.
Av Isadora - 23 juni 2012 17:59
Finaste tjejerna var här på middag för några månader sen, hoppas vi ses snart igen! <3
 Av Isadora - 12 maj 2012 19:28


Med jämna mellanrum blir det väldigt tyst här inne, kanske lite för man inte får någon feedback av er läsare? Vad vet jag.. Känns som det inte blir så många inlägg om det inte heller finns något intresse. Då blir det mer att jag skriver när jag har lust eller verkligen har något att skriva om, som jag vill spara som ett minne i denna bild-dagbok typ.

Av Isadora - 30 april 2012 12:45


I lördags firade vi en fin tös som fyllde 30!

Av någon konstig anledning så är det svårt för mig att hamna på bild så jag brände av en när jag var på toa (!).


 

 

 

 

Just for you guys... 

 


Av Isadora - 30 april 2012 12:17


Det har varit mycket på gång den sista tiden, både i huset och på jobbet!

En liten glimt från vårt sovrum där det grönskar och går i grönt i fönstret för tillfället för att matcha utemiljön.


 
 


Jag och killen var iväg på Trädgårdsmässan för någon vecka sen för att få lite inspiration och även inhandla några fina plantor. Jag har väl varit på det klara vad jag vill införa i trädgården men det var ändå kul att gå runt och kika på allt fint och få chans att prata med experter på området!


 


     


En stor rabatt på framsidan med söderläge där jag planterat rosor och lavendel som jag med spänning väntar på ska få liv!
 Presentation


Hej och välkommen till Hessingen!

//Isadora

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2012
>>>

Sök i bloggen

cocoo

Kategorier

Arkiv

RSS

Länkar

Besöksstatistik

Translate to your language!

Fråga mig

3 besvarade frågor

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se