Hessingen

Alla inlägg under december 2010

Av Isadora - 10 december 2010 16:22


  


Nu har jag fixat det sista med julgodiset, tre olika sorter blev det till sist, tror jag ska försöka mig på en annan sort närmare jul. Så kul och baka och göra godis! Ska träffa en vän ikväll, han ska få en burk med blandad kompott och imorgon träffar jag mina gamla högstadiekompisar igen för middag så då blir det julgodis till efterrätt. Hoppas det uppskattas! Nu tidig middag för sen måste jag börja göra mig i ordning.


Kram



Av Isadora - 8 december 2010 22:44


 

Fina skor som jag provade i måndags, vår snart? Ja tack!

 

 

  





Av Isadora - 8 december 2010 22:17


Idag har jag passat på att packa lite lådor inför flytten så det bara är att ta allt pick och pack och lassa in i lastbilen när dagen D kommer. Så jag vet vad som ska in i huset och upp på vinden, då har jag redan gått igenom det mesta. För lite måste jag och killen gå igenom på plats för att bestämma vilket av mitt och vilket av hans som vi vill ha kvar. Nu är jag helt slut så det blir slappt här innan dusch och säng. Imorgon är det jag och killen som besöker juristerna så får vi hoppas att vi blivit lite visare efter pratat med dem om allt..



Av Isadora - 8 december 2010 00:02



Idag har jag haft en späckad dag, så fullt upp att jag knappt haft tid att äta middag! Men så kan det vara ibland. Jag har iofs bara gjort mysiga saker så som julbakat och gjort julgodis så nu mår jag väldigt illa måste jag säga.. Sen fick det bli lite julplanteringar och målande, mycket som sagt! Imorgon ska fina mamma åka på kryssning och gå på julmarknad i fina Tallin, så idag har jag hjälp henne välja ut kläder och packat. Det känns fint att göra något fint för de man tycker om, hoppas nu de får en fin resa mamma och hennes bästa vän<3 Nu är det jag som måste sova, upp imorgon igen!


Kram

 

 

  


Jag i full julbestyr förra året som mörkhårig dessutom!


Av Isadora - 6 december 2010 21:44






Första riktiga dagen som frisk och helt fullspäckad! Först var jag till praktikskolan för lite mer datainsamling till uppsatsen sen mysigt fika med bästa vännen som jag träffar alldeles för sällan nu, fick mersmak idag och vill träffa mer, mer, mer! Det får bli nästa vecka..                                       





















Sen strosade jag lite på stan, avklarade lite ärenden och tittade i affärer, länge sen sist! Sen upptäckte jag till min fasa att skolans bibliotek skulle stänga om en halvtimme och jag sprang som en tok till t-banan, smidig som jag är trillar jag ju såklart i rulltrappan! En kille i min åldre kom fram och frågade hur det gick men då var jag redan uppe på benen igen i full språng vidare! haha.. ingen vila, ingen ro. Så kan det gå!


Av Isadora - 5 december 2010 16:51


Hoppas ni alla får en fin andra advent!



  



Av Isadora - 4 december 2010 14:59


Finfina tumvantar som känns riktigt varma och fina! Utrymme för varje finger gör att de håller sig varma och inte kyler ner varandra.


  



NK - 349:-



Av Isadora - 4 december 2010 14:53

  


Jag har varit helt under isen i flera dagar nu, varit helt förkyld och det är verkligen ingen hit. För några veckor sen åkte jag på vinterkräksjukan och nu förkylning, jag vill helst hålla mig frisk året ut om det är möjligt! Idag nu måste jag få något gjort på uppsatsen, det börjar närma sig med stormsteg och jag känner mig inte helt redo om man säger så..

 

Tjipp!


Presentation


Hej och välkommen till Hessingen!

//Isadora

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29 30 31
<<< December 2010 >>>

Sök i bloggen

cocoo

Kategorier

Arkiv

RSS

Länkar

Besöksstatistik

Translate to your language!

Fråga mig

3 besvarade frågor

Skapa flashcards