Hessingen

Alla inlägg under november 2008

ANNONS
Av Isadora - 18 november 2008 17:35Då jag bestämt mig för att blåsa datorn så den slipper gå på högvarv hela tiden är jag illa tvungen att gå igenom allt jag vill spara..

Det brukar ju oftast bli bilder. 

Här är några från förr!

Helan & halvan på vår 20-årsfest som vi hade tillsammans i hennes barndomshem!

Jag vit som ett lakan och hon brun som en pepparkaka,

hon kort i rocken och jag lång som en flaggstång!

Inget fel i det för så har det alltid varit, det finns någon slags charm att vi är varandras motsatser.. 

En av de bästa dagarna i mitt liv helt klart, även här hemma hos min barndomsvän på midsommar för 5-6 år sedan.

Den här dagen hade allt men ändå inget speciellt men jag minns den så väl och det gör min närmaste vän likaså. Man var ung, trodde man kunde göra allt man försökte sig på, man kände sig oövervinnerlig som sig bör när man är yngre! Vi spelade badminton barfota i det våta gräset inpå den sena kvällen, skrattade så vi hade ont i magen. Ingen stress, vi skulle inte befinna oss någon annanstans än just där! Känslan leva-här-och-nu stämde in så bra.
ANNONS
Av Isadora - 18 november 2008 16:14


Jag tror jag håller på att bli tokig!! Inte läge att få teknikstrul nu av alla dagar.. Den senaste timmen har jag försökt fixa med skrivare, dator och internet och nu verkar det ordna upp sig och fungerar. Just nu iaf.

Mycket sånt som man tar för givet, att det ska tuffa och gå. Och när det inte gör det märker man hur mycket man använder dessa tekniska saker, iaf jag som student som ska skriva examination efter examination..


Tidigare idag var jag iväg till en outlet vid Gärdet, gav en relativt liten utdelning men inte det jag hade hoppats på mest. Jakten går vidare!

Hittade dock bra julkappar till en viss dam, hon kommer bli så glad! För övrigt blir det nog inga julklappar alls, känns trist då jag älskar att ge och göra andra glada. Men det viktigaste i år är ledighet och få umgås som man inte hinner så ofta annars.


Det slog mig idag att det faktiskt inte regnat och varit så grått denna månad som november har en tendens att vara? Eller är det jag som är otroligt positiv? Jag har iaf inte tröttnat, tycker fortfarande det är lika mysigt med regn, blåst och massa färggranna löv som snurrar runt en där man spatserar med paraplyet i högsta hugg. Ännu mysigare är det att få komma in till värmen och tända ljus!

 

  


Av Isadora - 17 november 2008 17:54


 
Av Isadora - 17 november 2008 17:17


Idag var det riktigt jobbigt att ta sig till skolan, jag skulle ju ta tunnelbanan. Hade inte åkt efter jag fick beskedet.. Nu kunde jag inte tänka på något annat och fick ångest. Jag kunde inte få bort de hemska bilderna i huvudet, satt i vagnen och tåget gnisslade värre än vanligt. Jag tog bussen hem sen...


Nu äntligen hemma och måndagen är överstökad, nästan iaf. Imorgon har jag ingen skola så tänkte försöka börja på hemtentan som vi fick idag. Egentligen har vi till på onsdag för en annan inlämning men den gjorde jag färdig igår så jag kunde fokusera på hemtentan, känns bra!Av Isadora - 16 november 2008 14:22


Idag snöar det i huvudstaden! Men då det är alldeles för varmt så kommer det tyvärr inte ligga kvar.. Hade varit lite mysigt men kallare klimat nu så man får lite känsla inför julen. Men man hinner väl med det också!

Håller på att planera en liten bjudning framöver, kommer nog bli helmysigt!

Ska bli skönt att bara vara ledig också..Nej, tillbaka till plugget folks!
Av Isadora - 16 november 2008 14:06
 

  

 


Presentation


Hej och välkommen till Hessingen!

//Isadora

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18
19
20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2008 >>>

Sök i bloggen

cocoo

Kategorier

Arkiv

RSS

Länkar

Besöksstatistik

Translate to your language!

Fråga mig

3 besvarade frågor

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se