Hessingen

Alla inlägg under november 2007

Av Isadora - 9 november 2007 13:05
 


Den senaste tiden har jag ändå haft med dagens även fast ja sa att jag skulle dra ner på det, men allt är ju relativt med tanke på tid!

 


 


ANNONS
Av Isadora - 8 november 2007 20:38Får ett tag sen vann jag en tävling där man fick välja ett smycke från Cocco.se. Smycket jag då valde gjorde att jag fortfarande har "pengar" innestående, funderade på den här färgklicken.

Lär ju vara snyggare till sommaren när man är lite brun men kanske kan ha den ändå?


Lyx
ANNONS
Av Isadora - 8 november 2007 17:25


Idag var det bara föreläsning på schemat, en riktigt trevlig sådan med författaren till en av våra böcker som vi har på studielitteraturlistan så att säga. Långt ord, haha..

Han var inte där irl utan de hade filmat honom under en föreläsning på Umeås lärarhögskola som de visade oss, lite udda men gick väl bra. Hade dock varit kul om han varit där irl som sagt.


Träffade äntligen Z i skolan och vi gick på ett stöttaseminarium tillsammans som vi snabbt lämnade, inget för oss denna gång.

Skönt att äntligen träffa någon likasinnad, som man kan prata med.. Inte alltför ofta men kanske lika bra att vänja sig man kan ju inte alltid få som man vill. Man kommer ju alltid stöta på människor man har svårt för..
Av Isadora - 8 november 2007 17:22
 

Blev lite kallt med strympbyxor framåt eftermiddagen men vad gör man inte! Om man ska vara fin..

 


Av Isadora - 7 november 2007 18:43 

Mysa! Jag är en förädare med min UCLA tröja (ukla som pappa uttalar det! haha) Borde ju egentligen ha på mig min SBCC tröja, som står för Santa Barbara City College där jag en gång studerat. Men saken är den att

jag älskar när sådana här collegetröjor är nya och mjuka i luddet vilket denna fortfarande är! That's why.. Har ju såklart sparat min SBCC tröja!


 Nu ska jag tända lite kanelrökelse, slänga mig på sängen och svulla ben and jerry's! *mumma*


Av Isadora - 7 november 2007 18:28


Idag var det skön sovmorgon, sov nog i 12h, storknade i säng igår om man nu kan uttrycka sig så? Upp idag till seminarium om vår bok Kulturanalys, väldigt intressant diskussion som vi fick igång sånt är alltid kul!

Fick tillbaka en del utav det som skulle betygsättas i förra kursen, betyget G sattes på de examinationerna, YES! check*


Såg ut som en dränkt katt när jag kom hem, måste nog ta för vara att släpa med mig paraply.. Inte riktigt min grej men måste ändras på då jag inte har luva på den jackan jag använder mig utav nu.

Vill ha en fin kappa men får nog drömma vidare, inte råd det här året eller finns andra saker som jag prioriterar före så får bli nästa år istället! Då ska det också införskaffas svarta stövlar.


Kände mig vuxen idag, tog ett vuxet beslut som gör att jag växer som människa! Nu får man se vad livet har i beredskap för en härnäst på denna specifika punkt..

Nu ska jag lägga mig på sängen och bara slappa, för det är jag värd..Av Isadora - 6 november 2007 19:01Det här klickade jag hem till mig och my hubby till vårt hem! Som bekant så ska det ju gå i de grafiska färgerna svart och vitt.. Med klara accentfärger här och där, funderar på limegrönt. Min färglärare sa att det inte fanns något som limegrönt utan att det bara var något vi hittat på för att beskriva en färg. Men vadå, grön som en limefrukt? :]

 Bilder från Josefssons.se


Av Isadora - 6 november 2007 15:34


Idag har vi haft PO-dag och varit ute i vårt område Solna. Vi höll till på den gamla Överjärva gård, mycket information men nu kan man iaf stilla sin oro lite angåenda framtida VFU-plats iaf.. Hade ju sikte på en skola där jag jobbat förut som vikarie fast då på förskola. Det verkade inte helt omöjligt att jag kunde få komma dit nästa gång! Känns ju hur kul som helst, får hålla tummarna att det blir så också!


Har lite annat i mitt liv som jag måste ta mig en rejäl funderare över, vill så gärna att det ska gå ihop. Allt fungerar ju så bra förutom att jag mår dåligt av att stressa sönder mig för att försöka genomför allt i mitt liv till 110% och det håller inte i längden. Något kommer till slut bli lidande och det är upp till mig att skära ner nu innan det gått för långt.. Bara jobbigt att göra människor besvikna som satsat sin tid och förlitat sig på en.Presentation


Hej och välkommen till Hessingen!

//Isadora

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< November 2007 >>>

Sök i bloggen

cocoo

Kategorier

Arkiv

RSS

Länkar

Besöksstatistik

Translate to your language!

Fråga mig

3 besvarade frågor

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se