Hessingen

Alla inlägg under augusti 2007

Av Isadora - 27 augusti 2007 19:09


Idag på eftermiddagen efter lite shopping på stan mötte jag upp min kusin o hennes vänner på ett café beläget på den mer "öfvre" delen av stan om nu man ska kalla det för det.

Där var det en o annan av stockholms elit eller kallas dom kändisar? Välbekanta ansikten väljer jag att kalla dom för, en o annan modebloggare, modeller o tv-personligheter. Länge sen jag hängde i dom "jetset"-kretsarna. Då var man van vid att springa på sådant folk titt som tätt men tror nästan att jag blev lite starstruck!


Nu har jag bytt bort det mot mer Svensson-liv, haha.. Kändes skumt att vara där igen men kul att träffa kusin igen, var hur länge sen som helst känns det som! Var skönt att få dumpa lite av min oro över studierna på henne, hon har ju varit med förr o Universitetet är hennes hemmaplan..


Av Isadora - 27 augusti 2007 11:50



 

På språng!



 




Av Isadora - 27 augusti 2007 09:53

Idag gäller det, är nervös!! Verkar som hösten behagade infinna sig så här första dagen jag börjar skolan.. Usch jag kände så här första dagen då jag började gymnasiet också, inne i stan långt ifrån alla vänner. Vi flyttade ju närmare stan efter 9:an så det blev en stor omställning, I say.


Minns så här efteråt när man kan skratta åt det, dom första dagarna jag åkte upp för rulltrappan på väg till skolan, så var jag alltid så nära att ta rulltrappan ner igen med detsamma jag kom upp! Sjukt nervöst att vara ensam o träffa massa nytt folk men sen insåg jag att jag inte var den enda, iaf inte i 1:an.

Så är det säkert idag också, måste fortsätta intala mig det! Nu är man ju äldre o visare så man borde ju veta bättre, eller? Jag känner mig inte en dag äldre en 7 då det var första dagen i skolan ever!


Update: Ja, vad hade man egentligen att vara nervös för? Många med mig som irrade runt plus att man gav dom lite mer erfarna studenterna ett leende på läpparna. Dom kände nog igen sig..

Men jag var oerhört o är fortfarande förvirrad, kanske ger sig med tiden. Inget med vart vi ska hålla till, inte på LHS men på Universitetet i sådant fall, ganska lätt att hitta mellan byggnaderna. Det värsta är väl att är ganska basic i början o jag måste läsa alla samhälls-orienterade ämnena såsom politik, religionkunskap o historia. När kommer geografin? Snart hoppas jag..


Av Isadora - 26 augusti 2007 18:09



 


Bild: World Class



 

Hel slut o än finns det ingen tid för vila men kul när det är full fart o händer lite!

Dagen började med poweryoga med Sophie, hon hade lite större koll på rörelserna medans jag försöka hitta rätt sätt att andas. Inte lätt alla gånger! Men svårt att avgöra efter en gång, ska nog försöka köra på yoga 1/v o sen varva med lite annan träning, lite action, det gillar jag!

Men samtidigt är det ju super med yogan för där får man verkligen tid o rum att varva ner när man stressar så i veckorna som man ändå gör..


Ska bli kul o intressant att prata med en PT, man har 4 ggr inbakade när man börjar som man får gratis vilket jag tycker är bra för då har man en specialist som följer upp ens träning o vet vad som en bäst för just mig!



Efter träningen så shoppade jag lite fina träningskläder, viktigt att man känner att man har rätt kläder när man ska göra något o vara bekväm.

Sen åkte jag o lilla mamma o köpte fina stolen så jag sitter extra skönt nu när man ska spendera många timmar framför dator med studier. Hittade också bra förvaring för alla ens skor som man har, så nu finns dom nära dörren o bara hoppa i!


Sen blev det sköna träningsskor, massa nyttig mat inkl. frukt o grönsaker men faktiskt liiite godis när man faktiskt förtjänar det!


Av Isadora - 25 augusti 2007 18:33


Lite dålig bild ena men hade brått!

Lite uppklätt till middagen igår som var väldigt efterlängtad må jag säga, mums!


Av Isadora - 25 augusti 2007 13:34







Jag ryyyyser, kollar på reprisen också bara för jag måste se dom igen! Koreografin är grym, dom som utövar den är grymma.. Det behöver inte vara massa krångliga steg, utan väldigt enkla som ändå görs exakt samtidigt med sådan känsla att resultatet blir att man bara gapar.. Önskar att jag kunde dansa så, har ju rytmen i mig det vet jag ju så kanske ska välja Funk-klassen på World Class. Älskar musik o dans, oh man! You have no idea..

Av Isadora - 25 augusti 2007 13:23




 


Vilka jeans kommer du satsa på i höst?

  


1. Dom eviga stuprören?

 

2. Lite bootcut, smala vid knäna, normal midja?

 

3. Hög midja?

 

4. 70-tals jeansen?

 

5. Vida-enda-från-höften-jeansen?

 

6. Låna-pojkvännen-jeansen?



 


Av Isadora - 25 augusti 2007 11:15


Idag blir det inte roligare än så att jag måste tvätta!! Iaf på dagen, sen lite senare när min karlslok slutat jobbet hade vi tänkt att gå ut o äta middag!

Eftersom det är en av Sophies o hennes karlsloks favoritställe också så funderar dom på att hänge med vilket skulle vara kul.. Får se hur allt slutar?





Presentation


Hej och välkommen till Hessingen!

//Isadora

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2007 >>>

Sök i bloggen

cocoo

Kategorier

Arkiv

RSS

Länkar

Besöksstatistik

Translate to your language!

Fråga mig

3 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards