Hessingen

Alla inlägg under augusti 2007

Av Isadora - 3 augusti 2007 14:43

Idag blev inte mycket som man tänkt sig, skulle på lunchdejt med min favoritflicka men kom inte upp i tid.. Nu måste jag vända tillbaka på dygnet, får helt enkelt strunta i CSI som går på natten.

Var lite orolig att mobilen inte skulle väcka mig heller eftersom jag skulle byta operatör i natt men allt verkade gå finfint! Äntligen så kan jag använda min "nya" telefon som jag fick när jag fyllde år, i MAJ!

Idag får det bli en slapp dag, då det regnar ute. Jag har redan tvättat duschen så nu kan man se igenom glasdörrarna, det ni! haha.

Sen ska jag väl ge mig på resten av "lägenheten", tur at man inte har en våning. Går fort att städa!


Imorgon blir det nog till att gå upp tidigare om man ska orka börja jobba på måndag, då tänkte jag också passa på att gå en sväng på stan. Har jag inte gjort på hela semestern, killen gillar ju som bekant inte stan om det gäller shopping. Kanske inte stan alls? Vad vet jag.. alltid kaos där inne så jag förstår honom! Ska bara gå i lugn o ro o kika, göra ite nödvändinga köp såsom nytt nattbalsam o liknande. Tänkte också kika in lite 2nd hand, gäller att vara ute i god tid, kanske ute för tidigt tom?? Det återstår att se..

På söndag är det sista dagen i frihet! Självklart kommer värmeböljan perfekt till jag börjar jobba men jag är inte bitter, inte alls.. *blä*

Ska iaf njuta sista dagen i solen då!


Av Isadora - 3 augusti 2007 00:58


Många letar efter den perfekta skinnjackan men kanske inte har råd att lägga ner en förmögenhet, student maybe?

Jag kommer snart vara där så lika bra att börja kika runt efter budget..

Tröttnat på skinnjackan med muddar som alla springer runt i?


Här har vi två riktigt snygga från H&M Online!




Själv gillar jag dessa två, parkasen o kappan i ull!

Tyvärr ser just denna parkas från HM klockren ut på modellen här på bilden men inte annars av någon konstig anledning? Bilden påminner mig annars om den fina parkasen från Monki som dom hade tidigare i våras som iofs inte var fy skam!

Kappa har jag redan men i svart, tröttnat lite så skulle vara kul med en i grått denna säsong. Kul med förändring!


Av Isadora - 2 augusti 2007 23:25


Har inte haft så stor koll på musik den senaste tiden, året?

Lyssnar inte på radio så ofta, har ju mitt på det torra med min ipod som så många andra I guess.. Om jag ska kunna snappa upp ny musik är det genom vänner eller om man zappar förbi på MTV, förut hade jag det på som sällskap.. Skumt, I know men bättre det än att prata med sig själv, då kan man ju iaf skråla ihop med någon man ser! haha

Anyway! Blev inte så mycket kikande på MTV hos min käre karl, he doesn't like it for some reason dont ask me why, men när jag dom få dagarna lyckades haffa åt mig fjärrkontrollen o zappade in på musikkanalen så såg jag för jämnan Fergies egna låt Big girls dont cry visas, trollbands från första stund vet inte om det var videon som jag föll för, med Milo som pojkvän. (Heroes, Gilmore Girls) Men nu gillar jag den bara mer o mer! Hon är för övrigt skitsnygg på sitt egna  sätt! haha


Av Isadora - 2 augusti 2007 23:22


 



Detta är oumbärligt en regning kväll när man inte har någon större lust att knata ner till videobutiken som för övrigt ligger en halvtimme bort gångavstånd, min kille älskar film!

Så när jag åker hem brukar jag ta med mig ett par, vissa kan man ju se om o om igen, love classics!


Av Isadora - 2 augusti 2007 19:39

Nu är jag hemma på hessingen efter en lång semester, tyvärr var den ju inte den bästa men vad gör man.. Pga vädret, that is! Hörde att värmeböljan skulle komma lägligt till på måndag då vi börjar jobba igen, thank you God! 

Har ändå haft det bra! Var skönt att bara få vara med sin älskling som man inte har chansen att vara med annars o man kommer varandra nära, kanske ibland för nära? Men det är ju en del av ett förhållande..

Idag är han ute på havet med grabbarna, det behövde han efter att varit med mig i 4 veckor, tro mig! haha..

Kunde inte skriva något igår även fast jag ville, för av någon konstig anledning crashade min karls internet ? Så lite lätt abstinens fick man ju, att man inte kunde hålla sig uppdaterad av alla andras bloggar o inte minst sin egen! Men samtidigt skönt, att man inte kände att man var lite tvungen att komma med något, jag hade ju inget internet!


Nu är jag iaf hemma igen, känns som om jag varit borta i år, mycket mindre än vad jag minns det. Så nu ska jag stuva in alla mina kläder igen som av någon konstig anledning har blivit fler sen sist jag var hemma? Och jag som redan har så trångt i garderoben, typiskt..

Presentation


Hej och välkommen till Hessingen!

//Isadora

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2007 >>>

Sök i bloggen

cocoo

Kategorier

Arkiv

RSS

Länkar

Besöksstatistik

Translate to your language!

Fråga mig

3 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards