Hessingen

Direktlänk till inlägg 31 augusti 2007

Jag är så jävla trött på skiten, lås in alla rötägg!!

Av Isadora - 31 augusti 2007 16:36


 

Jag förstår verkligen ingenting i dagsläget, läste ännu en gång om Stureplansprofilernas "ångvältsfärd" i diverse morgontidningar. (Dom går ju från offer till offer, skrämmande nog.)

Det står en massa avskyvärda saker som får mig att må uppriktigt illa så jag måste bara ventilera mig!




Skadorna kvinnan har/hade styrker inte våldtäkt? Ändå har kvinnan opererats i underlivet mer än en gång efter traumat som jag verkligen tror att det var.

Okej visst, nu kommer kanske folk hävda att det finns människor som gillar sex med hårdare tag men att detta skulle vara en sådan gång känns helt obefintligt för mig. Eftersom kvinnan nu i efterhand knappt kan stå eller sitta och jag vill inte tänka på hur det måste ha känts precis efteråt, jag verkligen lider med henner, det är fruktasvärt rent ut sagt! Då hävdar jag att det inte var frivilligt, vem fan vill ha så ont??



Det som är mest skrämmande är att jag vet med all säkerhet att om man vänt på det o det varit en man som varit offer med skador på penis och ollon och att han hade så omfattande skador att han inte kunde urinera utan smärtor och liknande företeelser skulle alla uppsatta män som har all denna makt att kunna göra en förändring (inom domstolar, polisen, rent utav politiker) känna med offret på ett annat sätt för dom är ju män själva och ett ramaskri hade utbrutit.

Nu verkar det som att ingen bryr sig, som om tjejer får skylla sig själva för dom har alltid råkat ut för sådant i alla tider. Dom rent utav bjuder ut sig själva och sätter sig i denna situation själva många gånger, enligt rättsväsendet.


 


Det är väl själva fan att vi kvinnor inte ska känna oss trygga! Även fast det är med män vi känner sen innan, haft sex med innan eller kanske tom våra egna pojkvänner som missbrukar sin makt.


För det är fullständigt bullshit när man säger sig inte veta vad gränser går.

Ingen vanlig människa skulle försöka ha sex med någon som spyr, för att nämna något av händelseförloppet i detta fall.

En vanlig människa skulle känna empati för denna människa som befinner sig i detta hjälplösa tillstånd och skulle aldrig utnyttja detta för allt i världen! Hur många människor vill ha sex när man uppenbart mår så dåligt att man spyr? Om man frågar sig den frågan själv så vet man nog vad som är rätt och fel och vart gränsen går.

Sen hur polisen förhörde kvinnans ex-pojkvänner, hurvida hon var i sängen och vad hon gillade bäst! Men snälla, hur kan vi ha så inkompitenta poliser, det är så man skäms! Jag har sagt det förr och säger det igen, VÅLDTÄKT HAR INGET MED SEX ATT GÖRA, ENBART MISSBRUK AV MAKT! Jävla förvridna kvinnosyn..



 

Jag tycker verkligen det är suuuuuuuper, angående kvinnans advokats linje hon är inne på. Hon liknar det ett mordfall där dom åtalada inte erkänner utan pekar ut varandra, där man då åtalar alla!




 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Isadora - 21 september 2012 23:12

Det har varit mycket på jobbet, säkert den mest arbetsamma månaden ever, helt galet! Sen åkte jag på en förkylning och tappade rösten, så det ska bli skönt med helg. ...

Av Isadora - 1 september 2012 13:53

Slagna hjältar här hemma igår, trötta efter en lång vecka.

Av Isadora - 26 augusti 2012 20:42

Pizzamys med älskling

Av Isadora - 26 augusti 2012 20:32

On my way out..

Av Isadora - 26 augusti 2012 20:30

Igår var vi på middag hos fina kusin och sambo, mycket trevligt! ...

Presentation


Hej och välkommen till Hessingen!

//Isadora

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2007 >>>

Sök i bloggen

cocoo

Kategorier

Arkiv

RSS

Länkar

Besöksstatistik

Translate to your language!

Fråga mig

3 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards