Hessingen

Alla inlägg under juni 2007

Av Isadora - 7 juni 2007 17:34


 Har äntligen fått tag i mina sandaler, dom är i silver även fast det kanske inte ser ut så. Sen kan ni ju bortse från den mindre smickrande pedikyren som sjunger på sista versen men sånt som händer när man är smått handikappad!


Nu har jag harmoni i hjärtat...




Så lovely!



Av Isadora - 7 juni 2007 17:10

Det ska ju vara antingen kort-kort (snyggt på shorts,kjol, klänning) eller långt nu i sommar, långt är nog mer tänkt för klänning i detta fall men kom ändå att tänka på min långa kjol i grön jordfärg som jag köpte i SB för två somrar sen. Den är så skön och sval så why not?

Det bohemiska är tydligen ute vad jag förstår eftersom Sienna tjatade sönder det förut men för mig känns det alltid rätt på sommaren sen behöver man ju inte overdo it..

Randiga kjolen på bild i svaga pasteller som harmonierar fint med varandra, är egentligen en klänning som jag ärvt av min kära mamma, som jag gjorde om till en kjol för en herrans massa år sen. Men duger lika bra som klänning som framgår av bilden får jag hoppas!



Vad kommer ni satsa på??




Av Isadora - 7 juni 2007 15:52

Idag är det skönt att vara hemma, är så jobbigt att vara ute i solen med "boxningshandsken", ska bli skönt att få av den så man kan få vara som folk.. Vi pratade om att åka en sväng till landet i helgen, bara över dan. Jag hade gärna solat en massa då man kan passa på att svalka sig men det kan jag ju drömma om nu. Får verkligen ha tålamod, drömmer att jag sliter av mig den av frustration, lite rädd blir man ju då man lider av lätta tvångstankar.. Nej, nu ska klago ge sig och boxningshandsken får fint sitta där den sitter och håna mig.

Av Isadora - 6 juni 2007 21:01

 


 Idag har det verkligen varit en riktigt bra dag, varit ute med barndomsvännen Sophie i hennes gamla kvarter Tyresö men det ser inte riktigt ut som det gjorde förr men var ändå lika mysigt att sitta där på klipporna och blicka ner mot vattnet.. Efter det åkte vi ut en sväng till slottet, känns som det var igår vi var där.

När vi var inne och handlade sen så fick ju jag såklart syn på vääärldens sötaste chihuahua-valp på 11 veckor, jag var fast! Men det var nog ganska förståligt..

Sen blev det en sväng till Hellasgården med hennes karl och doggie när vi kom hem. Man kände verkligen att man ville vara ute i det sköna vädret så mycket som möjligt!

Sen åkte jag till min darling och våra vänner ute hos han och grillade och nu är det match. Skönt när man hinner en massa på en och samma dag!

Av Isadora - 6 juni 2007 20:58

Fick en liten chock nu när jag kom in, 102 besökare idag! Vart kommer ni ifrån?? Det om bara brukar vara typ 30 inne om dagen, jezus..

Bara buga och bocka då, antar jag!



*Tjing*

Av Isadora - 4 juni 2007 19:35


En dag på Djurgårn med älskling & mjukglass!




Älskar mina nya pilotisar! Mycket mörkare än mina andra solisar och det tackar vi för, skönt när solen gassar.. Mindre sköna var mina skor, ve och fasa aldrig kul med skoskav! Inget bra köp...


Av Isadora - 3 juni 2007 19:05


Efter korta turer ut i solen blir det mys med karln med B&J's framför en bra film, men först kanke en promenad på ön. Sätta sig nere vid bryggan, så mysigt, har längtat!









That's all folks, have a good one!




Presentation


Hej och välkommen till Hessingen!

//Isadora

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2007 >>>

Sök i bloggen

cocoo

Kategorier

Arkiv

RSS

Länkar

Besöksstatistik

Translate to your language!

Fråga mig

3 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards