Hessingen

Alla inlägg under april 2007

Av Isadora - 22 april 2007 14:04

Jag känner att jag har ett litet dilemma, vet inte riktigt vilka sommarskor jag ska satsa på denna säsong. Har varit ägare av x antal vita Superga i flertal år nu och känner därför att dom är ett säkert kort. Men en del av mig känner också att det skulle vara kul med lite förändring och kanske satsa på klassikern Converse som många andra innan mig..

Det är ju ett tag kvar tills man kan gå barnbent praktiskt varje dag så än känner jag ingen press att jag måste bestämma mig men snart så..

Av Isadora - 22 april 2007 13:55

Idag har jag träffat älsklingens syster och hennes dotter och fikat, nu ska jag snart iväg till Björns trädgård på söder och fika med barndomsvännen Sophie! Var ett tag sen vi sågs.. Hon fyllde år i veckan nu som var och vi har alltid firat våra födelsedagar tillsammans även fast vi bodde på två helt skilda håll av stan, gäller att hålla i traditionerna! Det tycker både hon och jag. Iaf, jag passade på att överraska henne med ett lite paket på den rätta dagen då jag inte hade möjlighet att dyka upp själv som gubben i lådan, det var iaf en hit! Skönt då jag var hur trött som helst när jag gjorde det vilket resulterade i små skönhetsfel, alltid lyckas jag!


Efter fikat ska jag möta upp karln min hos vänner till oss för middag, bingo och lite skitsnack, en skön söndag som vanligt!

Av Isadora - 22 april 2007 13:51

Återanvändning.. nästan som i fredags men idag mer preppy!

 Still only H&M.

Av Isadora - 21 april 2007 17:32

Idag har jag sett filmen Deja vu, kanske inte världens bästa film men rätt intressant. Vidare om man har makt nog att kunna förändra sitt öde. Om det nu finns ett öde för varje människa som är förutbestämt eller det kanske är slumpen som avgör? Är dessa två saker något vi kan rå över? Tror människor vill tro att dom är sin egen herre och man gör sina egna beslut.. Men ödet vet redan att vi gjort dessa beslut innan oss.

Om en liten sak i vardagen kan får oanade konsekvenser för livet, tex som ta en senare buss? Och om man vet sitt öde och har chansen att gå tillbaka för att ändra, bara justera en aning om det ändrar hela livsloppet eller om det redan står skrivet i stjärnorna att man ska dö och man ändrar en liten sak så kanske man bara ändra sättet att dö på? Och man till slut dör fast på en annat sätt...


En annan film som tar upp det här ämnen är Final destination, en kille ska flyga på sturieresa med sin klass men får ett varsel om att dom kommer störta och kliver av med några som tror honom. Och dom som är kvar på planet dör straxt efter start. Sen får man följa det här gänget som skulle ha varit med planet egentligen, som var ödesbestämt att dom också skulle dött men lurade döden. En efter en dör dom på olika sätt och huvudpersonen får varsel efter varsel att dom faktiskt kommer dö men på andra sätt än det var tänkt från början.. Kan man kringå ödet?


En person sa en väldigt vis sak till mig för länge sen, något jag brukar tänka på väldigt ofta. Att vi bara hade våra liv här på jorden till låns, alla olika länge och en dag så måste vi lämna tillbaka dom. Ödet bestämmer när det är dags för dig..

Det kanske är lättare att tänka så, så man inte blir utom sig av sorg när nära och kära går bort, kanske blir lite lättare när tankar som "det är så orättvist" dyker upp hos en..

Av Isadora - 21 april 2007 14:49

Idag var det tänkt att jag skulle hjälpa svärfar mad hans blommor, dom ser minst sagt förskräckliga ut och det kan jag ju inte tolerera, florist som man är i grund och botten. Men han verkar positiv till förändring så det var ju skönt det, kan alltid misstolkas när jag går på som en ångvält.. Men får väl se när han behagar komma hem igen, jag väntar..

Av Isadora - 21 april 2007 14:11

Finns det något bättre när man saknar??


Av Isadora - 21 april 2007 13:58

Idag blir det bara att ta det lugnt, känner mig värd det efter denna helvetesvecka minst sagt.. Mycket jobba övertid plus skola men jag behöver ju verkligen timmar så jag kan vara lite nu ledig i maj plus att jag också behöver klara skolan, hur ska man annars komma från A till B? Ser verkligen fram emot studierna som ska påbörjas i höst men först kommer en skön vår men efter det en ännu skönare sommar med ledighet! Tidigare somrar så har det mest innuburit jobb för mig så ska verkligen njuta för kommande somrar vet jag med mig att jag måste börja jobba igen då man är student, that's life!


Idag ska vi bara vara hemmavid och grilla, jag och min karlslok. Hinna med att se lite film förns det är tid för honom att gå upp för ännu en arbetsdag, stackarn.. Själv njuter jag av ledighet på helgerna. Skulle inte kunna tänka mig något annat, hua!


By the way, fick VG på 2 utav 3 prov så ser lovande ut.. Känns bra att ligga lite över marginalen för G men det enda som betyder något för mig är att klara mig igenom. G, VG eller MVG, sak samma, allt annat än godkänt är bara en bonus!

Av Isadora - 21 april 2007 13:47

Igår var det jobb och direkt till älsklingen efter det så inget bloggande då tyvärr..


Dagens igår bestod av enbart H&M föga överraskande va??

Det mesta jag äger i klädväg är nog därifrån men det är nog mest utav slentrian..





Presentation


Hej och välkommen till Hessingen!

//Isadora

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19
20
21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2007 >>>

Sök i bloggen

cocoo

Kategorier

Arkiv

RSS

Länkar

Besöksstatistik

Translate to your language!

Fråga mig

3 besvarade frågor

Ovido - Quiz & Flashcards